Takarítógépek bérbeadása 06 30 397 6768

Takarítógépek, porszívók, kárpittisztítók, gőztisztítók, sterimók, padlósúrolók, nedves porszívók kölcsönzése

Tisztelt Ügyfeleink!


Szívesen állunk rendelkezésükre, amennyiben takarításukat nem saját maguk szeretnék elvégezni.

Megbízható takarítónőket keres? Megtalálta!

Lakástakarítás, nagytakarítás Budapesten és környékén.

 Nagytakarítás - gyorsan, pontosan, megbízhatóan, 

ha kéri, még ma!

Gondos, pontos, igényes munkavégzéssel

vigyázunk értékeire.

 

Hívjon minket! Hívjon MOST!

+36-30-397-67-68

 

 takarito.jpg

 

Néhány jótanács, hogyan is tartsd rendben otthonodat, úgy hogy az ne legyen számodra megterhelő:

- Naponta 10-15 perc és bármikor érkezhet hozzánk vendég, nem kell rettegni, ha váratlanul csengetnek. Beágyazni, apróságokat elpakolni, rendberakni  a gyerekszobát. Egy nap mondjuk egy kis fürdő és wc takarítás, megint egy másnap porszívózás.

-  a szemetet mindig vidd le vagy ki, ha indulsz, mert a lakás illata fontos

 - és a mosatlant se hagyd másnapra.

-  Megigazítani, helyére rakni a dolgokat csak egy egy perc.

-  A foltokat, ami rácseppent, kifolyt sokkal könnyebb eltávolítani azonnal, mint rászáradva, akár textiliáról legyen szó, akár szilárd felületről.

 

Házi praktikák 

A kiömlött vörösbor vagy kávé, a beleragadt rágó vagy a csokifolt mind-mind egy rémálom lehet, ha a legszebb szőnyegedet érte a kár. Az erős szőnyegtisztítók persze jelenthetnek megoldást, de biztosan akad a te konyhádban is egy-két házi szer, ami nagyon hatékonyan szedi ki a makacs foltokat. 

 Ha megtörtént a baj, mielőbb cselekedni kell, főleg akkor, ha világos színű szőnyegről van szó. Egyébként sokkal kevésbé rizikós bármely szőnyegtisztítási módszer, ha először a kárpit egy olyan részén teszteled, ami nincs szem előtt. 

Rágó és csoki a szőnyegen

Talán az egyik legnagyobb rémálom, de eltávolítható a szőnyegből, ezért semmiképp ne ess neki ollóval. Vegyél elő inkább a fagyasztóból néhány jégkockát, és addig dörzsöld velük a rágót, amíg meg nem merevedik. Ha a bosszantó kis nyúlánkság megfagy, már könnyen eltávolítható lesz a szőnyegből.

Zsír- és olajfoltok ellen

Ezeket a makacs pacákat szódabikarbónával és hintőporral is eltávolíthatod a szőnyegből. A hintőport csak szórd a foltra, és hagyd hatni hat órán keresztül, hogy megfelelően felszívhassa a zsírt. Ha szódabikarbónát választasz a folt kezelésére, előtte nedvesítsd meg egy nagyon kicsit a foltot, majd bőségesen szórd rá a konyhai szert, és szintén hagyd hatni több órán keresztül.

Ha épp nincs otthon egyik por sem, használhatsz helyettük kukoricakeményítőt vagy kukoricakorpát is. Zsírfolt ellen szintén hatásos a só és gyógyszertári alkohol keveréke 1:4 arányban. Erősen, de csak annyira, hogy ne sérüljön a szőnyeg, dörzsöld át vele szálirányban a makacs foltot, amíg el nem tűnik.

Italfoltok ellen

A folyadékok okozta foltok esetében kifejezetten fontos, hogy időben cselekedj. Még mielőtt bármit csinálnál, papírtörlővel fel kell itatni a kiömlött italt, hogy ne ivódjon be a szőnyeg szálaiba. Ezután, ha vörösborról van szó, szórj a foltra bő mennyiségű szódabikarbónát vagy sót. Hagyd rajta legalább egy órán keresztül, hogy a konyhai szer alaposan magába szívja a bort, majd egyszerűen csak porszívózd fel. Pluszban egy félbevágott citrommal is átdörzsölheted a foltot, ha világos szőnyegről van szó - ettől még az illata is jobb lesz!

A kiömlött gyümölcslevek ellenszere a borotvahab vagy -krém lesz. Miután felitattad, törölgesd át a foltot nedves szivaccsal, és mehet rá egy kis borotvakrém. Gyengéden dörzsöld bele a krémet vagy habot a dzsúszfoltba, majd vizes ruhával, ronggyal töröld tisztára. 

 

Amennyiben már stabil foltokkal találkozik, ajánljuk figyelmébe takarítógépeinket! Kárpit és szőnyegtisztítására a Puzzi 10/1-es Karcher márkásjú gépünket, vagy a Billy S3 iparibb jellegű gőzös takarító berendezésünket.


 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 7
Heti: 8
Havi: 108
Össz.: 1 857
Oldal: Takarítást vállalunk
Takarítógépek bérbeadása 06 30 397 6768 - © 2008 - 2019 - takaritogepberles.hupont.hu